Citiraj:
Autor Bishop
To me zapravo najvise i zanima, izgleda mi kao izvrstan team based mod igranja, sto je u jednu ruku super, al u jednu (kad se uzme u obzir generalni bf playerbase, koji izgleda sad po cijele dane lovi faking megalogona...) moze djelovat jako frustrirajuce, al dobro, ovo je moram priznat prva onak, velika, pozitivna stvar koju sam vidio. NEO, sta je tebi zapelo za oko pa si ga onako brzinski otpisao, jesi probao taj CA mod?
|
Jedan jedini server sa megalodon huntom je bio di sam ja bio prisutan ovih dana, i s tog i je ss s megalodonom, na ostalima se igralo. Inače igram većinom sa hr igračima na serveru, di je teamplay dosta izraženiji, nego na nekom random serveru gdje je veća vjerojatnost da će te zadesit campfest po brdima nego teamplay. Doduše, sinoć sam uletio na random server spojivši se na nekog sa frendliste, i 90% populacije su bile švabe na serveru, dobili smo 2-3 runde carrier assaulta u expresnom roku, vrhunski se igralo, da je bar tako na većini servera...
Citiraj:
Autor Neo-ST
WTF, jel te može pojest ovo ?
|
Ne, nego dobiješ killed in action ako si u onom dijelu ekipe potrebnom da bi triggerao pojavu dotične zvjerke na mapi.
Imaš videa koliko hoćeš po yubitu ovih dana je to aktualno, da sad ne uppam svoj od 2 gige
Citiraj:
Autor Neo-ST
Kažem da ću mu dati još jednu šansu, problem je kao i kog svakog BF-a, dođeš doma umoran/živčan, hoćeš ubit par ljudi i opustit se, a desi ti se upravo suprotno.
Otoci puni camperfagova snajperista, plovila/vozila konstantno zauzeta (mrzim šetat), itd. Uglavnom, skupi se, pa odeš 
|
Preživčan si, to je problem

. Bar na NS mapama uvijek ima nešt za prođirat, u najgorem slučaju hoovercraft za ić gazit snajpere po brdima na otočićima

.
Ne znam, meni su ove 4 mape pun pogodak za raznolikost gameplaya, a pogotovo carrier assault mod.