Citiraj:
Autor Falcon11
Ne, neman nikakva ograničenja osim za bazu podataka. Jedino šta sam se već podosta namučio oko eclipsea pa ga ne bi htio pustiti na miru
|
Nije fora/problem u eclipseu. Eclipse je samo IDE. Fora je u jeziku i jednostavnosti. Ako ti kazem da bi sa jednom coronom ili giderosom postigao 10x brze istu stvar nego sa java-om, ne bih ni malo pretjerao.
@Bubba
To ti i govorim. Mozes cijeli posao obaviti pod windowsima, a onda samo iskoristiti cloud da buildas solution. I voila.
Ja sam prije neke 4 godine otprilike kupio maca. Uzeo odmah (polovnog) iMaca 27. Ispocetka mi odlicno posluzio, jer koristio sam ga ponajvise kao externi monitor za svoj PC, a OSX koristio samo kad sam programirao u Xcodeu
No jednom prilikom crkne maticna koja je bila pod garancijom, pa sam dva tjedna bio osudjen na OSX. Long story shot - PC zavrsio prodan, never looked back
Sto se tice gableca, ukoliko ti treba pomoc, materijali, bilo sta.. Slobodno se javi. Pomognem bez ikakvih obaveza. Jer iskreno, i meni nedostaje bilo kakav cro community za coronu i slicne alate. Premalo nas je. I to je stvarno steta, jer alat je jako mocan, a ujedno upada u sferu RAD alata. Samim time me jos vise cudi da nije popularniji kod nas.