View Single Post
Staro 07.04.2014., 09:44   #14
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Falcon11 Pregled postova
Ne, neman nikakva ograničenja osim za bazu podataka. Jedino šta sam se već podosta namučio oko eclipsea pa ga ne bi htio pustiti na miru
Nije fora/problem u eclipseu. Eclipse je samo IDE. Fora je u jeziku i jednostavnosti. Ako ti kazem da bi sa jednom coronom ili giderosom postigao 10x brze istu stvar nego sa java-om, ne bih ni malo pretjerao.

@Bubba
To ti i govorim. Mozes cijeli posao obaviti pod windowsima, a onda samo iskoristiti cloud da buildas solution. I voila.

Ja sam prije neke 4 godine otprilike kupio maca. Uzeo odmah (polovnog) iMaca 27. Ispocetka mi odlicno posluzio, jer koristio sam ga ponajvise kao externi monitor za svoj PC, a OSX koristio samo kad sam programirao u Xcodeu

No jednom prilikom crkne maticna koja je bila pod garancijom, pa sam dva tjedna bio osudjen na OSX. Long story shot - PC zavrsio prodan, never looked back

Sto se tice gableca, ukoliko ti treba pomoc, materijali, bilo sta.. Slobodno se javi. Pomognem bez ikakvih obaveza. Jer iskreno, i meni nedostaje bilo kakav cro community za coronu i slicne alate. Premalo nas je. I to je stvarno steta, jer alat je jako mocan, a ujedno upada u sferu RAD alata. Samim time me jos vise cudi da nije popularniji kod nas.
Mileni je offline   Reply With Quote