Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.04.2014., 01:02   #7304
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ista stvar kod mene, slozio wizza da mogu T3 max igrati i to je to, nece vise nist pametno da padne, onaj wauuu efekat sam imao 25 i 26 ovog mjeseca, jer sve dobre stvari su pale u prva dva dana, sve ostalo ni za spomen nije vrijedno. Jos otkako su Demonic Vesel nerfali s zadnjim mini patchom vise ni iz njega dobre stvari nepadaju, krenio sam HC igrati ali isti klinac, kao da je netko zavrnuo pipu za dobre iteme, ili su sve dobre stavili da dobijamo cim dodjemo na lvl 70 u 48 sati da ih dobijemo i to je to. Budem jos danas probao brzinski T1 preci par puta.
Iskreno tvoji dropovi prije su bili nenormalni, čak i da radiš runove, tako da privikavaj se na rijeđe dropove legova kao i svi mi. Ti si barem vidio core set item od nekve klase (Tal Rasha nova), ima nas većina koji nisu vidjeli nijedan novi core set item od klase, a i svi likovi su ti dobro zgirani za početak tormenta, ja svoje altove nisam ni igrao još kak spada.
P.S. većina WDa bi ubila za Quetzalcoatl koji imaš na HC liku

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kakve se nagrade dobivaju kad već se toliko ganja i uspoređuju paragon leveli? Ako je unosno mogao bih odyebati posao i samo igrati
Raste e-palac. Obogatiti se ne može nažalost, slabo bi se najeo osim ako si jedan od top streamera, a mislim da kod nas klanje virtualnih goblina ne ulazi u radnu knjižicu

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Nije bitan imperial gem, postoje dropovi koji su act specific. Znaci farmanje boxova i otvaranje za dobit item je bio primarni cilj.
Sto je i uspilo, dobio Pride helm i jos misc legendarya.

Jos jedna serija.
Potvrđujem za brzinu normal runova, u 20 minuta obavili 3 runa, i iz 3 cachea je pao jedan leg sa solidnim rolovima, ali je svejedno završio kao shard jer sam imao identičan sa boljim rolovima za crusadera
potemkin.hr je offline   Reply With Quote