Pozdrav, malo upadam kao padobranac al evo imam nekoliko konkretnih pitanja pa ako netko moze odgovorit, bio bih zahvalan
Evo bas sam nedavno primjetio da T-com nudi optiku ali koji god telefonski broj sam upisivao (Lašćina, Petrova, Amruševa, Srebrnjak), upisivao sam tel praktički od svakog frenda, svugdje kaže da nije dostupno...
Cak i nije toliko skupo, jedino malo bode u oci ovaj promet al pretpostavljam da ce imat akcije za uskrs, bozic itd. kao sto su imali i sa adsl-om kad je krenuo...
Jel moze netko ukratko objasnit kako je uopce moguce doc do te optike ako nije dostupna ni u centru Zagreba?
Da li svako kucanstvo ponaosob mora naruciti pa oni dođu i postave kablove do kuce ili je potrebno cekati da vaša ulica dođe na red prema nekom njihovom planu? Zivim u kuci, ne u stanu...
Pretpostavljdam da ja moram postavit kablove u kuci sam ali me prvenstveno zanima kako da dođem u mogucnost da uopce dovedem kablazu od centrale do kuce...
Imam t-com centralu nekih 200-300 metara od kuce, zato sam uvijek dobivao super rezultate sa ADSL-om, to je jedini plus koji mi sada pada na pamet...
Gdje uopce mogu nac te informacije, ovi njihovi na 0800 u pravilu nikad nista ne znaju..