Naručio,do srijede je kod mene
zalman tipkalica
239kn sa poštarinom
malo ste pljuvali po tipkovnici ali za ono što nudi za te novce mislim da ne mogu naći bolje javim svoje detalje kada stigne...
EDIT:
Za 200 kn tipkovnicu i više nego zadovoljan:
+Tipke svijetle [ za one koji pišu da ne svijetli dovoljno su za mene osobno gluposti,kada je mrak svijetli točno koliko bih trebalo nimalo mi ne blješti i ne smeta očima,a kada pogledam u tipkovnicu sve čisto i pregledno vidim.Jako mi se sviđa mogućnost biranja između plave i crvene boje iako onaj krug za jačinu svjetla mi je glupost što ne vidim smisla smanjivati od maximale zato što tek onda se ništa ne vidi...dok je na max krugić okrenut doista prezadovoljan sa ledicama

]
+5 quick cast tipkica [ za lol,dota2, i slične igre dušu dalo,vrlo lako ih je programirati i do sada nisam imao nikakvih problema sa softwareom,lako za koristiti sve uredno radi ]
+Pritisak tipkica [ nimalo ne ugodan,tipke ne zapinju čitav dan pišem sa tipkovnicom i nemam primjedbi,naravno ne može se ovo usporediti za tipkovnicom za 500 i više kuna pogotovo mehaničkom ali za 200 kn sasvim uredna i pristojna tipkala

]
--------------------------------------------------------------------------
- Plastika [ loše napravljena završna obrada,plastika je jako krhka i kada je uzmeš u ruke imaš osjećaj da je možeš slomiti sa jednom rukom a iskreno takav osjećaj ostavlja i čitava tipkovnica,plastika jako loše :s ]
-------------------------------------------------------------------------------------------
Maknimo sa stranu plastiku i stavimo da je u pitanju 200 kn tipkovnica.Za te novce meni osobno best buy i nisam razočaran ni 1 % .Naravno da kada uspoređujete ovo sa G19 i sličnim tipkovnicama nema se što pisati...ali 200 kn svijetli,progamirane tipkice...ja sretan