Evo, ovo je moje iskustvo.
4.2 - standby time :150-160 sati
nakon update-a na 4.4 (bez reseta): 110-120 sati
Nakon reseta na tvorničke i punjenja cijelu noć: 130-140 sati. Korištenje je u 5% isto svako punjenje
Ono što znam je da su napisali negdje na webu da KK ima problema sa Snapdragon 800 chipsetom, u aplikacijama tipa Skype ili Viber. Jer neki procesi ostaju pokrenuti (mislim da za kameru) koji cuclaju bateriju. Ja ne koristim skype na mobu, ali je pad osjetan (vjerojatno viber).
Moje razmišljanje je da sa onim "upgrade"-om knock on funkcije i malo bržim sistemom, su samo povećali voltažu na digitizeru i dodali clocka prilikom izvođenja osnovnih funkcija. I evo ga, baterija se više troši.
Upravo skidam V10a Europe open i vjerojatno sutra ide nazad gore. Uz slabiju bateriju sam primjetio da mi nekad ne uključuje funkciju "sleep time", da zgasi sve tonove npr iza 20H. I tako mi specijalci šalju na viber poruke iza 12 u noći, dijete spava, a ovaj šalje slike svog hardware-a. Ono, nekulture do yaya. Tako da taj Kit kat na G2 i nije baš neka sreća.
Eh da ne bih volio raspravljati zašto i kako sam dobio toliko standby time-a , već sam to jednom prolazio.