Citiraj:
Autor coconut
Fascinira me činjenica da nakon svih ovih godina pisanja o koma mobilnom internetu na teletini, još uvijek ima ljudi koji nisu shvatili da 'Tele2' i 'dobar mobilni internet' ne mogu stati u istu rečenicu.
Da stvar bude bolja, ništa bolja situacija nije ni sa običnim GSM signalom, ali ljudi i dalje puše Janka, Gregora i jeftinoću.
Pa vi i dalje imajte slom živaca zbog toga.
|
Aha, zato kad me frajer iz VIPa zvao da je stigao ispred kuće nisam ga mogao razumjeti što hoće reći od lošeg signala koji VIP ima (na koji se i sam požalio) (ironija jelte).
A kada sam prešao s VIPa na Tele2 apsolutno nikakve razlike nisam vidio osim 3 puta jeftinije cijene. A da ne pričam kako je sestrična hodala po dvorištu na moru kao neki vjerski fanatik da uhvati T-Com signal jer ima neke menadjerske neodgodive stvariu banci. Bolje od Monthy Pythona.
Ne znam kako još uvjek ljudi puše duplo veće cijene za govno od usluge (ili u njaboljem slučaju istu uslugu) i PR koji T-Com i VIP sa svojim klonovima provode.
I da, koristim mobilni internet već 3+ godine.
------------------------------------------------------------------------------------
Jedini pametan savjet (bez ovakvih gluposti) je isprobati, svaka 3 mjeseca možeš broj prenesti. Il kupiš jeftinjaru karticu na bonove i isprobaš. Ne znam di je tu neki problem. Menije 1GB bilo premalo imorao sam se prilično suzdržavati tak daje ovih 3 GB za istu cijenu sjelo ko naručeno.