View Single Post
Staro 03.04.2014., 15:18   #1006
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Fascinira me činjenica da nakon svih ovih godina pisanja o koma mobilnom internetu na teletini, još uvijek ima ljudi koji nisu shvatili da 'Tele2' i 'dobar mobilni internet' ne mogu stati u istu rečenicu.
Da stvar bude bolja, ništa bolja situacija nije ni sa običnim GSM signalom, ali ljudi i dalje puše Janka, Gregora i jeftinoću.
Pa vi i dalje imajte slom živaca zbog toga.
Aha, zato kad me frajer iz VIPa zvao da je stigao ispred kuće nisam ga mogao razumjeti što hoće reći od lošeg signala koji VIP ima (na koji se i sam požalio) (ironija jelte).

A kada sam prešao s VIPa na Tele2 apsolutno nikakve razlike nisam vidio osim 3 puta jeftinije cijene. A da ne pričam kako je sestrična hodala po dvorištu na moru kao neki vjerski fanatik da uhvati T-Com signal jer ima neke menadjerske neodgodive stvariu banci. Bolje od Monthy Pythona.

Ne znam kako još uvjek ljudi puše duplo veće cijene za govno od usluge (ili u njaboljem slučaju istu uslugu) i PR koji T-Com i VIP sa svojim klonovima provode.

I da, koristim mobilni internet već 3+ godine.

------------------------------------------------------------------------------------

Jedini pametan savjet (bez ovakvih gluposti) je isprobati, svaka 3 mjeseca možeš broj prenesti. Il kupiš jeftinjaru karticu na bonove i isprobaš. Ne znam di je tu neki problem. Menije 1GB bilo premalo imorao sam se prilično suzdržavati tak daje ovih 3 GB za istu cijenu sjelo ko naručeno.

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 03.04.2014. u 15:37.
MikaHR je offline   Reply With Quote