View Single Post
Staro 03.04.2014., 12:21   #6614
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Mislim da su svi takvi, dok si kupac sve super, kad postaneš vlasnik onda problemi :-)
Nego, konkretan slučaj, Merimobiles, već sam nešto pisao, ali sad se komplicira situacija.
Paypal case već zatvoren pa ih nemam kako stisnuti, na mobu ne valja speaker, nudili su mi da umjesto čekanja 2+ mjeseca na povrat mojega uplatim novi i oni će refundirati stari kad ga dobiju, što bi meni odgovaralo. Svaki mail od njihove tech službe čeka se 2-3 dana minimalno pa je komunikacija ubi bože spora, na chatu samo šalju na tech support. Problem je što bi ja kupio drugi mob, ali nemam nikakvu garanciju osim maila od njihovog techa da će ispoštivati refund. Kvar je prijavljen unutar 7 dana od primitka. A u zadnjem mailu sad mijenjaju priču, kao sad bi da ja to nosim kod lokalnog servisera pa pitaju koliko sam onda platio mob i tako to. Uglavnom, frka me da ne platim drugi, a idioti poprave ovaj i pošalju mi ga natrag. Možda bi još najbolja varijanta bila poslati natrag i čekati, u međuvremenu kupiti negdje drugdje, a stari kad se vrati odmah u oglasnik.
c-shadow je online