Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.04.2014., 11:05   #10186
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
EDIT.

mah, jebe mi se. obrisao sam svoj cijeli post od fest citanja, ne isplati se ulaziti u raspravu.
Već sam pročitao tvoje slučajeve
Jebiga, fakat nemaš sreće s njima.
Makar ti to sve meni se čini ovisi o sreći, sva osiguranja će te pokušati nategnuti gdje stignu, eto ja imam jedan stari slučaj u CO, slično kao i ti, mene kamion od firme zasipao šodrom dok je jurio brzinom većom od dozvoljene s neosiguranim teretom kroz naseljeno mjesto. Šoder je letio za njim po cesti, mene zasipao dok sam išao u drugom smjeru. Pogledao sam mu tablicu od prikolice i na policiju pa na croatiu itd. Ispostavilo se da smo oba osigurani kod njih, ali su počeli toliko filozofirati da je to bila strahota, da ne duljim štetu sam si kasnije sam pokrio jer mi se nije dalo natezati ih po sudu. A tortura od policije je bila posebna priča. Jedino zadovoljstvo u cijelom slučaju bilo mi je kad sam skoro godinu dana nakon toga bio pozvan na sud u svojstvu svjedoka protiv vozača kamiona. Ipak su ga policajci ulovili i završio slučaj na sudu jer što je taj radio po cesti to je bila ludost. Ne znam kako to točno ide, ali čini mi se da je vozač odgovoran da osigura teret, a ne da se vozi 80km/h po naseljenom mjestu, prikolica krcata do vrha šodrom i bez onog pokrova. Nadam se da su ga dobro oderali i njega i firmu.
c-shadow je offline   Reply With Quote