dajte popustite malo covjeku, nekima treba glavu razbit da shvate, a nu varana vec nakon godine dana igranja konacno poslusao pokoji savjet.
Citiraj:
Autor KorisNick
buljo, iskusnjaro stara ajde vidim da si potkovan pa daj meni par savijeta koje skilove da koristim na monku, tek počinjem exp s njime. s crusaderom i barbom sam prešo, sad idem s njim. evo ti moj lik, pa daj mi reci šta da promjenim jer ne znam šta je od skilova najbolje koristit nisam s monkom igro od kad sam prvi put prešo igru.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/20208553
|
Igrao sam monka u skoro nepromijenjenom skill setupu kao i prije ekspanzije. Ide do T2, no nemam ros, pa se stvari malo mijenjaju poslije lvl60.
u pravilu, build je sa sto vise skill cooldown reduce, jedan passive koji tome pridonosi, aoe damage i +% to xyz skills itemi, ukljucujuci pojedini skill i fire/cold/lightning damage bonus.
ostalo ti je najbitnije da imas veliki attack speed i sto veci loh.
od skillova one koji ti daju besmrtnost, blinding flash, 777 strike su u pravilu dovoljni. ostalo po zelji i buildu. mozes sloziti jos dmg reduction s runeama u nekim skillovima i dmg bonus s mantrom i blinding flashom. sa 150k dps se da igrat t2