03.04.2014., 07:20
|
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Autor Burko
mislim da je gore nama koji nismo u jadranskom / eurohercu nego ljudima koji jesu  . jer sranje je kad ti napravis zajeb pa te tvoje osiguranje jebe u vidu manjeg popusta, ali je puno vece kada te pogodi netko iz ova dva osiguranja........
da, iz osobnog iskustva govorim. nazalost  .
|
Apsolutno mi je to najveći strah, da me pogodi netko s njihovim osiguranjem
S njima uvijek neko sranje. Frenda mi je srušio dok je bil na bajsu auto s Eurohercom, i na kraju sve završilo na sudu i frend dobio. I neki dan ide plaćat gorivo na pumpi i Maestro ne prolazi... I ode kasnije na bankomat i skuži da mu je blokiran račun. Na Fini mu kažu Euroherc vam je lupil ovrhu... Ovom niš jasno... Vam-tam nakon 100 poziva i sl. uglavnom skuži da mu je Euroherc lupil ovrhu za sudske troškove (koje ne treba snositi on kad je dobil sud). I sad bu to njegovi odvjetnici sredili.
Uvijek tako oni neki APP mulj potegnu, čudo jedno...
Citiraj:
Autor jopis
Ah, 100 ljudi 100 ćudi, samo vi nemojte ići u herc i jadransko zbog trla baba lan razloga, odite u triglave, uniqe, grawe i slične, pa kad budete sami morali plaćati za manju štetu, kad budete plaćali uslužnu procjenu koja je u svim normalnim osiguranjima besplatna kako i treba bit po zakonu, kad budete čekali procjenitelja mjesec dana, ili isplatu odštete po 2-3 mjeseca, nemojte tu doć plakat -.-
Ne da mi se ni pisati sad konstruktivne savjete u vezi zaštite stečenog bonusa, i svih ostalih vrlo pozitivnih novotarija (50% na drugo vozilo, prijenos bonusa između uže obitelji u istom kućanstvu, vrijednost bonusa 7, i više godina, za razliku od dosadašnje 3, ukidanje skupih tarifa za zg i kr rege, individualizacija police po vlasniku a ne isključivo po reg. zoni i teh. karakteristici vozila, itd itd itd) koje su nastupile 29.3. zbog ovakvih gore trollretos postova....
|
Zato odeš u CO, Basler, itd i sve štima, nitko te ne pokuša zveslat...
|