01.04.2014., 23:48
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor sandokan111
Nemoj bas slusat previse trgovacki lobi gdje valjaju da pol stvari nemozes, prozvakane teme vec par puta, nego zapamti za sljedeci put.
Ako ti ne radi odma, a u zg si, odi do ducana, trazi novu karticu ili novce, nikakav servis. Oni ce rec da ne moze normalno, da moraju potvrdit da ne valja (sto je jasno). Ti trazi da napisu da ne zelis servis, da ti ne bi oni sami na svoju ruku poslali na servis i pravili se blesavi kasnije, pa imas ovakva cekanja kakva imas sada, a nemozes dokazat da nisi poslao uredjaj na servis. Jer jednom kad ode na servis imas to sto imas sad. Ovako imas dokaz da nisi htio servis. Nakon toga ih eventualno zovni sutra ako nemaju servis odmah u prodavaonici i provjeri sto je s tim, ako se prave tupavi, posalji pismeno njima i drzavnom s povratnicom. Ocekuj rjesenje unutar 15 dana.
Sad su te zavaljali, sad sto prije posalji pismeno ono sto si trebao napravit odmah i bit ce rjeseno.
|
Nije mi bas jasno ovo sto pises. Nije kupljeno na daljinu, pa nemam pravo na povrat bez pitanja. Znaci, ostaje mi vracanje kartice kao neispravne. Ne znam na cemu sam mogao inzistirati, osim na normalnoj komunikaciji i da ne otezu tjednima.
Na sto da se pozovem u pismenoj dopisci? Tehnicki, jos nijedan zakon nisu prekrsili, osim zdrave logike i pristojnog odnosa prema kupcu.
Citiraj:
Autor FRipper
Jedino i najviše problema sam imao sa ED. nije problem o mj dana što čekam, več največi problem je što oni nikada nemaju ništa pojma, niti zovu, niti jave, ništa i to me užasno iritira, i nema šanse da tamo išta kupim što se kvari, eventualno kućište ili neki hladnjak... Za ostalo hvala, ali radje dam 50-150kn više i imam dobru uslugu i nekoga tko me nece ignorirati kada nazovem i pitam što je s time...
|
To je ono sto najvise smeta. Mozda bih jos i pregrmio mjesec dana cekanja, makar smatram to nedopustivim u 2014. godini, ali tako bezobrazan odjeb nikako! Kao da su uzeli novce i sad se smiju jadnoj budali.
|
|
|