Citiraj:
Autor NinX
Nije bicikl kriv sto se guma probusila, ima svega na cesti, izvadio sam staklo, cavle, trnje, sarafe itd... I to bas ljudima koji voze samo po asfaltu, iz tvog kvarta. Reko sam ti da slobodno dodes i pitas ako ima neki problem u vezi bicikla.
I ja sam cesto kupac pa razumijem i trudim se da ljudima objasnim sto je vise moguce i ponudim pomoc, jer zelim da se i drugi tako odnose prema meni kad mi zatreba pomoc oko nekog problema ili slicno.
|
Nije valjda da si ti dečko koji mi je prodao bike svijet je malen .

Nisam tolko isfrustriran što se guma probušila već što pakne na gumi izgledaju ko da sam držao zadnju kočnicu i vozio se tako 2 km .. i nemože me niko uvjeriti da je to "normalno" nakon 2 tjedna vožnje pogotovo moje. Dok su se moji sa sljemena ko idioti spuštali i kočili ja sam laganini pikao kočnicu i stvarno pazio baš na to da ju ne oderem previše ( gumu ) .Ne krivim tebe jer ti si posrednik ti to ne proizvodiš a i vidim gume na bikeovima od frendova, kolega i ni blizu se nisu tako izlizale a neki ih imaju godinama. Inače sve 5 super usluga i sve smo fino prošli kad sam kupovao bike i kompiću si gumu unutarnju stavio nema zamjerke na tvoju uslugu i već sam je preporučio nekim svojim kolegama.