Citiraj:
Autor Touche
TL,DR: Bez kartice i bez novaca sam vec mjesec dana, ducan ne odgovara. Je li u zakonu jos uvijek onaj besmisleni "razuman rok"? Koje su mi opcije? Imam li ikakvo uporiste u zakonu ili, smijeh, drzavnim sluzbama, da ih prisilim da mi vrate ili ispravnu karticu ili novac?
|
Nemoj bas slusat previse trgovacki lobi gdje valjaju da pol stvari nemozes, prozvakane teme vec par puta, nego zapamti za sljedeci put.
Ako ti ne radi odma, a u zg si, odi do ducana, trazi novu karticu ili novce, nikakav servis. Oni ce rec da ne moze normalno, da moraju potvrdit da ne valja (sto je jasno). Ti trazi da napisu da ne zelis servis, da ti ne bi oni sami na svoju ruku poslali na servis i pravili se blesavi kasnije, pa imas ovakva cekanja kakva imas sada, a nemozes dokazat da nisi poslao uredjaj na servis. Jer jednom kad ode na servis imas to sto imas sad. Ovako imas dokaz da nisi htio servis. Nakon toga ih eventualno zovni sutra ako nemaju servis odmah u prodavaonici i provjeri sto je s tim, ako se prave tupavi, posalji pismeno njima i drzavnom s povratnicom. Ocekuj rjesenje unutar 15 dana.
Sad su te zavaljali, sad sto prije posalji pismeno ono sto si trebao napravit odmah i bit ce rjeseno.