Tema: Preporuka
View Single Post
Staro 06.12.2002., 13:20   #26
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by RAK
Postoji potrošačka elektronika i hi end elektronika. Između njih je velika provalija. Nema potrebe da se prepirete jer niti jedan nije u pravu.
A opet smo obojica u pravu buduci da nigdje nismo spomenuli o cemu konkretno pricamo. Meni je jedino zapalo za oko kad je spomenuo da je MAX serija high-end ploca sto je meni sasvim bezveze.

Citiraj:
[B]Abitova MAX serija je namijenjena za kućne korisnike koji žele u svoj komp prištekati kameru, foto aparat, printer, scaner i frižider. Uglavnom sve za je...vanje sa kućnom kolekcijom slinavih trenutaka. Nikako nije namijenjena za servere, ozbiljne radne stanice, servisne strojeve i sl. [B]
Slazem se.

Citiraj:
To što druga firma za jednu proizvodi, sklapa i distribuira određeni dio ili kompet je normalna politika u svijetu elektronike. To je bilo dosta davno, a ista stvar funkcionira i danas. Ako sam kupio ABIT ploču, kupio sam tu kvalitetu. Koji su dijelovi zašvasani gore, nije moja briga. Znam da ću dobiti ono što piše na kutiji (osim kod Info-gamadi).
Jebga. ECS je za mene smece nad smecima i imam fakat puno neugodnih i losih iskustava. Naravno, moje osobno misljenje je da se firma kroz 12 mjeseci ne moze toliko popraviti da dobiju Abitovo povjerenje. Uostalom, vrijeme ce pokazati..