Citiraj:
Autor sodom
Razumijem vase frustracije no citam slucajeve i nikako mi nije jasna jedna stvar,ako roba koju ste kupili nije ispravna (a to niste mogli provjeriti na licu mjesta u trgovini) zasto se jednostavno ne odsetate do ducana vi koji ste iz Zga i kazete da vracate proizvod nazad, da zelite natrag lovu i neka vam naruce novi uredaj ( ili izadite iz ducana sa parama) ...da, tako je jednostavno, to sam ja ucinio i sve 5. Nedajte se nepotrebno zajebavat.
|
s ovim se slažem... bitno je samo bit uvjerljiv i normalan. Ne dat se zajebavat ali i ne bit bahat... Ako ćeš biti dovoljno uporan, zamjeniti će ti robu ili vratiti novac samo da te maknu iz trgovine.
Citiraj:
Autor sodom
A ja zivim u uvjerenju da mogu vratit robu 7 dana od kupovine no questions asked. Frend kupio u pevcu prije 10 dana tv , nije mu se svidio i vratio ga i zamjenio za novi... imam jos puno slucajeva pa reko, to je normalno.
|
s ovim se baš ne slažem. U vrijeme googla i rivjua o svemu (od čarapa do aviona) nije mi jasno kako netko uđe u trgovinu, scalta 3-4 hiljadarke i onda se za 10 dana vrati s izjavom "meni se ne sviđa".
Ja da sam trgovac u pevecu prvo što bi mu rekao...Kupite drugi, nije da Vam fali novaca.