S: Soc - autumn aurora mod nažalost završio gostovanje na mom kompjuteru. razlog može zvučati prozaično, ali meni izuzetno važan...dakle, nakon što napustim cordon i krenem kroz red forest, vremenske sekvence idu tipa sumrak/kiša/kiša/sumrak/sumrak/kiša/sumrak...ovisno koliko sam puta loada poziciju...ni traga onom žutkastom sablasnom osvjetljenju na ulazu u bunker, ost sekvenca se nije promjenila ni 1%...e pa ne može tako, gospodo, u neke se svetinje ne dira
uopće, inicijalni entuzijazam zbog puno boljeg izgleda mi je ipak malo splašnjavao kako je igra odmicala, jedino u čemu je dosljedna je nivo težine koji je već na stalker-u dosta zahtjevan...
no preko nekih stvari ipak nisam spreman preć, stoički sam trpio jednolične vremenske uvjete i konstantan polumrak, a obzirom da mod dosljedno prati originalnu priču, nije bilo nikakvih iznenađenja u smislu novih scenarističkih elemenata...
no da onako bagateliziraju najatmosferičniju dionicu u povijesti video gaminga - e to definitivno ne ide, barem ne kod mene