View Single Post
Staro 01.04.2014., 00:41   #766
Touche
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Zao mi je sto nisam prije procitao ovaj topic, ali, na zalost, prikljucujem se i ja sa neugodnim slucajem s ovim sljamom od ducana:

Na moju zalost, jedini ducan koji je imao graficku koju sam trazio bio je www.edigital.hr . Inace kupujem samo kod provjereno dobrih i postenih ducana, s obzirom na manjak izbora zavrsio kod ovih i, na zalost, pokazalo se kao greska.

Dosao doma, kartica ne radi, vratio, preuzeli na servis. To je bilo prije mjesec dana. Nakon prvog tjedna poslao upit o statusu, nisu odgovorili nista konkretno. Nakon par dana pitao opet, da bi odgovorili kako nista ne znaju, kartica je na servisu u Madjarskoj, oni ne mogu nista pitati ni dati ikakvu konkretnu informaciju o rokovima. Zadnja dva tjedna me potpuno ignoriraju i ne odgovaraju na nekoliko poslanih upita. Mozda bih i pregrmio toliko cekanje, ali ovo bezobrazno ignoriranje je kap koja je prelila casu.

TL,DR: Bez kartice i bez novaca sam vec mjesec dana, ducan ne odgovara. Je li u zakonu jos uvijek onaj besmisleni "razuman rok"? Koje su mi opcije? Imam li ikakvo uporiste u zakonu ili, smijeh, drzavnim sluzbama, da ih prisilim da mi vrate ili ispravnu karticu ili novac?
Touche je offline   Reply With Quote