GooPhone i5S dojmovi i mini recenzija
prije desetak dana je došao u moje ruke mobač pod nazivom GooPhone i5S koji bi trebao biti najbolji klon odnosno kopija od
iPhone 5s. Znači primaran cilj proizvođača je bio da proizvedu mobitel koji je vrlo sličan ili isti kao gore navedeni. I moram priznati da su tomu uspijeli, a sa druge strane nažalost perfomanse ovog uređaju su stavljene u drugi plan.
Uz sam mobitel, došao je punjač, usb kabel, slušalice, upute i igla. sve je u bijeloj boji osim igle

upute su naravno pre opširne da bi ih pročitao hehe
Što se tiče dizajna, kučište je aluminijsko. Svi gumbi i utori su na istom mjestu kao i kod originala. Jedina razlika je što kod ovog klona je logotip od Goophone kompanije koji izgleda ovako:
Ja sam imao model u zlatno bijeloj kombinaciji. Iskreno, kučište i sama izrada je vrhunska bez pretjerivanja.
Ekran je prema pisanju
Super Amoled, i prema mojoj procjeni nisu ništa to zeznuli. Doista ekran je isto odličan, kut gledanja jako dobar. Rezolucija ekrana je 480×854 piksela ali vas to ne treba brinuti jer je kao što sam već rekao ekran odličan. Touch ekran je isto vrlo dobar i osjeti doista svaki dodir.
GooPhone i5S dolazi sa Android 4.2.2 sustavom i dolazi rootan. Cijelo sučelje je u stilu iPhone-a. od ikona, izbornika pa čak kada želite napraviti screenshot, trebate držati power+home tipke zajedno. Kretanje po izborniku radi fluidno.
Što se tiče 3g-a, Wifi i Gps-a. S obzirom da ovaj uređaj korisiti nano sim karticu i signle sim uređaj je. jedino sam imao od t-mobilea nano karticu s kojom sam probao mob. i sasvim normalno 3g radi, wifi isto. čak bi rekao da ima jako dobar domet za hvatanje signala. E sada kaj se tiče gps-a

kod prvog pokušaja nije uopće radio

ali nakon podešavanja postavki je proradio i čisto solidno radi ali za neku pro uporabu nažalost nije.
Sve u svemu dobar mobitel, kome je bitan izgled i solidne perfomanse ovaj mobitel ispunjava uvjete, ali ako tražite uređaj high end perfomansi onda to ovo nije.
Inače ako želite pogledati detaljniju recenziju mobitela GooPhone i5S možete pogledati ovdje na sljedećem linku
http://www.imgspirit.com/goophone-i5...-clone-review/
Hvala