Nisam osoba koja se svađa po forumima, niti imam nekog vozača kojeg enormno favoriziram, ali smatram da nitko na ovom forumu i šire od njega nema pravo govoriti da je Massa loš vozač s obzirom da je izgubio po meni zasluženi naslov prvaka od Hamiltona zbog više sile (kiše) u zadnjih pola kilometra posljednje utrke u sezoni. Takva je sudbina, ali budimo realni....da Hamilton nije digao naslov te godine, a Massa jest, pričale bi se druge priče. Ajmo jednostavno ostati na tome da vozači imaju faze kada voze dobro i kada više nemaju motivacije. Massa je živio sezonu života i imao je priliku u kojoj se osvajaju naslovi. Nažalost, više je nikada neće imati jer je stekao status vozača koji je samo "dobar" odnosno koji sluša kada mu se nešto kaže i prikuplja momčadske bodove. "Kriv" je samo zbog toga što je većinu karijere proveo u momčadi s najboljim vozačem svih vremena (po meni, ne želim komentare na ovo jer kao što sam rekao, ne volim gubiti vrijeme na svađe po forumima) i sada bi se htio pokazati ako vozač koji može nositi momčad. Možda je plakao na radio, ali plakao je i njegov momčadski kolega koji je tražio momčad da vele Massi da ga propusti, a po meni Massa nije imao apsolutno nikakav razlog da ga propusti. Brzine su im bile zanemarivo različite.