Slažem se potpuno, mene moj isto oduševio. Podrška je ok, bugova ima u firmwareu ko i svi drugi, a MIUI ne treba niti opisivati, jednom kad se navučeš poslije niti ne gledaš druge romove. Imao HTC-a sa sensom, radio na experii, zamzungu i sličnima, meni miui nekako najviše paše. Ono, pokrenem aplikaciju kad iskoči pitanje: ovaj program želi čitati tvoje kontakte, da li ćeš mu to pustiti? Priceless

Ovo s tjednim updateovima nije ništa posebno, obično par novih fičura ubace i to se odmah najavljuje na službenim i neslužbenim forumima, ide video prezentacija toga. IMHO, malo too much marketinga, ali mora se nekako roba i prodavati, zar ne? Tkogod pogleda changelog unatrag par tih tjednih updateova može vidjeti da to nije ništa posebno. Hongmi je crna ovca i evo dobio je update sa zbirkom svega toga nakon 3 mjeseca :-) Što i nije tako predugo vrijeme, ima puno poznatijih marki kod kojih se update softa niti ne radi do iduće nove verzije androida, a i tada upitno da li će biti. Ja sam ljut jer sam bio pehista i potrefio sjebani zvučnik pa sad seruckam lagano po xiaomiu :-)