View Single Post
Staro 31.03.2014., 12:41   #6587
mate81
Registered User

Datum registracije: Aug 2013
Mislim prema ovome sto sam do sada upratio da Xiaomi ima jako dobru podrsku, medju modelima, najslabije je podrzan sam Hongmi, u vidu da malo sporije dolazi update, ali za sve drugo ide tjedno sto mislim da nitko drugi od kineza nema, bar ne od ovih cesto spominjanih. Ja imam bas Hongmi-a, prezadovoljan sam, evo dva mjeseca je kod mene, imao je par greskica ali zadnjim updateom je to rjeseno. Mobitel je dizajnom lip, bar meni, ali to je stvar ukusa, sto se tice samog dojma kvalitete, izveden je super, nema skripanja, ekran je vrhunski. Probao sam do sad THL W8 Beyond (brat ga trenutno ima), Tronsmart Ts7 (proslijeđen sestri), Iocean X7 Elite (dvoje korisnika u kući), Blackview JK809 (cura koristi), W450 (dvojica kolega s posla). W450 je čisto smeće, ne treba razmatrati. Sve sam ih probao dovoljno i Hongmi mi je najbolji, svaki je od navedenih tu i tamo blokirao recimo, a kod ovoga mi se to ne dogadja. Već sam o svakom ponešto u navratima napisao. Ako koga neki od navedenih pojedinačno zanima nek pita. Po meni Hongmi je jako dobar telefon pogotovo za te novce..
mate81 je offline