View Single Post
Staro 30.03.2014., 10:26   #10
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ček ček, šta vi hočete reći da WF-511 radi na Backtrack r3 bez problema sa svim potrebnim radnjama da mogu recimo sa (reaver) naredbom hakniti te svoje mreže. Jer baš zanimljivo imam dvoje takve kartice i jedna je sa RRalink RT2560 a druga nije sa Realtek RTL8185L kako vi navodite već čini mi se sa Realtek RT2500. Jedan od ta dva chipseta ne radi na Win7 ma koje drivere da sam probao.

edit :

da jedan chipset ne radi znap jer sam pokušavao starcimia nakon prelaska sa Win XP na Win7 instalirati karticu da radi i dva dana se ubi sa raznim driverima i na kraju ništa. I to me čudilo jer sam i ja koristio istu takvu neko vrijeme kod svoje kuće na Win7 i sve radilo odlično. Tek nako toga sam išao provjeravati chipsete i skužio da 2560 ne radi a ovaj drugi opet radi. Tako da sam im dao svoju wifi karticu a ja sebi uzeo sa njuškala neku usb koju planiram dati puncu ako uspijem naći neku koja provjereno radi na Win7 i BackTrack jer evo ova sa RT2560 chipsetom je upravo izvučena iz ladice i sad gledam šta sa njom. Jer ako ju ubodem i radi pod linuxom a po win7 ne radi nije im od nikakve koristi jer kako ću na internet....pa neću ženu učiti da radi svoje poslove na BackTrack. Pa ubila bi me...jedva je i na Windozama naučila osnove koje joj trebaju.

Pozzz

Zadnje izmijenjeno od: dxdandy. 30.03.2014. u 10:44.
dxdandy je offline   Reply With Quote