View Single Post
Staro 29.03.2014., 23:30   #419
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a koji se klinac kacite oko necega za sto svi mi mravi. cak i mravi od mrava, mislite da RB ili Mclaren ili Ferrari (posto ja navijam za konjica, kad nema vise BMW-a) iole zna za ikoga od nas?

Brko prica generalno i ne voli Vettela. ono sto je jako zanimljivo da Vettela doslovce obozavaju (barem ovdje) samo i iskljucivo navijaci RB-a, i on je valjda kult / ikona danasnjice / veliki vođa / odabrani / one & only.

dok mi svi koji ne navijamo za RB, jebiga, mi ga ne volimo. ali hell, pa ja navijam za Ferrari, pa mi je pun k drazi Hamilton. ili recimo - Webber dok je vozio. ili npr, Kobayashi. get the point?

i da, RB je imao najbolji bolid, ne najboljeg vozaca. imao je i ima zahvalnog vozaca koji je prvak, EOD. najvise jer Vettel jos nije bio u inferiornijem bolidu od drugih dve-tri momcadi, pa da mora se svojevski truditi da dode do npr 5-og mjesta. a kad bi i krenuo lose, momcad kao takva stisne ili podmiti ili popusi nekolicini ljudi i hop - pravila se mjenjaju .

sve u svemu, Williams uz Force Indiu mi je unazad 7-8 godina najmanje mrska momcad i za njih generalno navijam da budu sto bolji. cak i bolji od Ferrarija, jer su manji i slabiji i nekako manje govna. a tu mislim da se svi slazemo i vas par dobro zna kakvo generalno mjenje vlada ovdje tko je najvece govno od proizvodaca u F1..........

nego, kad je na kraju sutra utrka? po nasem vremenu, uz pomicanje sata?

Burko je offline   Reply With Quote