View Single Post
Staro 29.03.2014., 17:30   #1768
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Jedno pitanje, tko bi bio kriv kad bi slučajno bila ovakva situacija:
Vozim se ja Vukovarskom, i tamo kod mercatora bude ovakva situacija:
http://www.pohrani.com/f/3T/V/15PLRbG3/untitled.jpg
Dakle, ja na biciklu vozim sporo, i vidim auto na mjesto ovog audia, koji stoji i idem ja proći ispred, i baš kad se ja približim auto krene jer je vozačica gledala u lijevo i krenula se priključivat na vukovarsku i pokupi me. Sreća pa sam vozio sporo pa sam se čak i zaustavitio pa me pogurala par metara u naprijed bez nekih posljedica po mene, ali po moj bicikl da. Na dalje, osoba koja je vozila otvori prozor, pa dal sam ok, ja kažem da i zamolim ju da stane tu negdje blizu, ona kaže da nema gdje, izrecitira neki broj da se javim koji nitko ne bi uspio zapamtiti i ode.
E sad, zvao bi policiju, ali na tom raskrižju više nije takva situacija, već su prije par mjeseci provukli novi asvalt jer su bili provlačili neke cijevi, i ili su zaboravili povuči žute/crvene linije pa nisam htio ništa ili je sad tak je kak je. A znakovi su postavljeni na početcim dijela ispred i poslije, pa se bojim da nije ono pravilo da znak vrijedi do raskrižja te da se taj priključak gledao kao raskrižje.
Reg oznaku automobila imam, te svjedoka koji je vozio par metara iza mene i on je uspio stati nakon što je vidio da baš neće proći
Hvala
Campeonato je offline   Reply With Quote