Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne znam jel netko gledao danas na Sloveniji 2. Bio je dokumentarac o Vettelu za vrijeme pauze zbog kiše na kvalifikacijama. Nekoliko puta je spomenuto da su mu inside-informacije o gumama i Blown-difuzor bili najveći prijatelji tijekom sezona u ionako dominantnom bolidu.
Sad kad više nema extra informacija o gumama, tj. sad svi sve znaju i blown difuzora kojeg je najbolje razvio Red Bull, sad će se vidjeti tko i što je Vettel. Ili će razočarati svoje navijače pa će isti reći da je bolid preslab pa ne može doći do izražaja njegovo umjeće koje je dolazilo kad je imao 1 sec-per-lap brži bolid od svih ostalih na gridu, ili će nas sve razveseliti i pokazati da je ipak TOP klasa, ona u kojoj su Raikkonen, Alonso i Hamilton trenutno.
Nadam se da će biti ovo drugo, ali mi se nekako čini da će biti nažalost ovo prvo gdje će vajnati kako je bolid loš pa ne može ništa.
|
Brko, Brko ovi me tvoji postovi fasciniraju. Napišeš često dobrih postova, a nekad sumnjaš sam u sebe, pa se ograđuješ u drugom dijelu. Ako vaš pulen nije prvi odmah se kačite za neke nepravilnosti kako bi ocrnili konkurente. Jedva nekako Fetla staviš na po tebi 4 mjesto. Budi realan i hrabar pa reci on je najbolji. To vrijedi i za ostale. Pretpostavljam da ima najviše fanova Alonsa. Lijepo se izjasni za kog navijaš pa će mo komentirati rezultate svako sa svoje strane gledišta. Nemože biti panjina Weber niti Riki, te ako ih mali Fetel pobijedi priznajte da je klasa više. Prošle sezone pišete RB bolid predobar, svemirski, ide po šinama. Ove godine (bar u početku nije) pa ga se svi bojite (najviše ga spominjete). Dakle kad pišete iznesite svoje viđenje-predviđanje događaja, ali izbacite navijačke emocije i imaćemo kvalitetnu temu F1 na forumu.
Edit: I da, ko me je pratio, mogao je uduplati ulog na kladi (Ham PP).