Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 28.03.2014., 18:03   #1272
nikidr
Registered User

nikidr's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
Mala recenzija
Stigle Takstar pro 80 (AT 53mm 62 Ohm-a driveri unutra navodno) i malo se usvirale (ili se mozak prilagodio?) i sve sto mogu reci je WOW . Za ovaj novac koji sam platio ekstra dobre, imao sam priliku cuti par 1000+ kuna slusalica( ne top modele) i nisu ni po cemu bolje od ovih takstarica. Od mojih superlux hd 660 su za vecinu glazbe solidno bolje, a nemam ih dugo tj nisu se one ( ili ja ) potpuno usvirale. Iako su i superluxice vrlo dobre ove slusalice su mi jednostavno bolje u gotovo svemu.

U startu blazi visoki tonovi od superlux-a ali jos uvijek imaju mrvicu ostrine valjda ce nestati kao kod hd 660 ili se moze malo na equalizeru srezati 8 Khz jer po frequency response graph-u tu malo treba smanjiti, a na oko 4 Khz podici za izbalansiraniji zvuk.

Jedina stvar koja je osrednja na njima (udobnost) je rijesena kupnjom hm5 earpadova sa mp4nation stranice tako da su sada najudobnije slusalice koje sam probao. Potpuno nasjedaju oko uha na glavu i gotovo se ne osjete pri nosenju. Malo je zeznuto nastimati ove padove da sjednu jer je unutarnji obrub gume manji nego kod orginalnih, ali nakon malo rastezanja i zezancije nasjednu i ne mrdaju. Za 70 i nesto dolara plus 16 za hm5 padove cisto sumnjam da se mogu naci bolje zatvorene slusalice.
Ima golema tema o njima i srodnim modelima na head-fi forumu i svi ih hvale po meni potpuno zasluzeno.

Zadnje izmijenjeno od: nikidr. 28.03.2014. u 18:11.
nikidr je offline   Reply With Quote