E ekipo...da samo znate koje sam ja imao manevre...
Pri upisu na fer bio sam 39. za placanje (kao sto prije rekoh falio mi 1 zad bez placanja tad)...i tako, ja otisao i upisao FSB (upao na ocjene) jer bila je frka, morah ic na more

I danas dodjem, pogledam na fer-ovom sajtu jer moram podici papire od tam i vidim da je granica bez placanja pala za 49 mjesta

bananko, mogao se upisati i sad bih isao po povrat nofca...Al mogu ipak ciste duse rec da mi nije zal jer sam se upisao na FSB...ipak priznajem Fer je bolji, zapravo bolje je reci poznatiji i lakse kakti nac posel nakog zavrsetka...
Al kolke sam si ja muke ustedio, sad vidim na frendovima koji se nisu nigdje upisali na prvom roku...oni se ubijaju sad od muke...
A na fer se uvijek mogu prebaciti dogodine (jel netko zna koji su diferencijali i kad se oni polazu?

) a ove sam si usparao 7 i pol soma kuna i puno godina zivota...
Nikad se ne znam, mozda mi se i FSB svidi (jel ima tu ko s FSB-a uopce!?) iako mi je FER bio djecacki san
Svejedno, pozdrav svima koji su se negdje upisali, a oni koji nisu, stisnite zube i pripremajte se za jesenski rok (na kojem vam unaprijed zelim puno srece)!