28.03.2014., 13:17
|
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor medo
Imam accu bušilicu iz Lidla već 3god i nekoliko setova svrdala koje sam također kupio u Lidlu (po jedan set za drvo HSS metal, svrdla/glodalica za proširenje rupa...). Nabušio sam se svega od drveta, plastike, metala i betona, a koristio sam ju bezbroj puta kao accu odvijač s bitovima. Dan danas radi rekao bih kao prvi dan.
Ima dvije brzine, kuplung za podesiv moment koji se može zaključati. Gumb je varijabilan i vrti bušilicu onoliko brzo koliko je pritisnut radije nego obični on/off. Li-Ion bateriju koju punim jednom godišnje (stvarno dugo traje) i ima tester napunjenosti baterije. Dođe s malim plastičnim koferom. Lagana je, ima samo 1kg. Košta 330kn, ali treba čekati da dođe u dućan.
Ista takva Bosch košta skoro 3x više. Motor ima ljepši zvuk i prihvat svrdala je bolji, ali za moje potrebe ovoj Lidlovoj ništa ne fali jedino što su tvornički bitovi koji dođu uz nju drek. Svrdla koja se odvojeno kupe su OK.
|
haha jednom godišnje
ja nisam ni dobio vrhove, gledao da uzmem kutiju koja nije strgana i otvarana, i na kraju kad sam dosao doma skuzio da je netko otvarao i uzeo vrhove  ciganiii 
|
|
|