View Single Post
Staro 28.03.2014., 13:17   #41
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Imam accu bušilicu iz Lidla već 3god i nekoliko setova svrdala koje sam također kupio u Lidlu (po jedan set za drvo HSS metal, svrdla/glodalica za proširenje rupa...). Nabušio sam se svega od drveta, plastike, metala i betona, a koristio sam ju bezbroj puta kao accu odvijač s bitovima. Dan danas radi rekao bih kao prvi dan.

Ima dvije brzine, kuplung za podesiv moment koji se može zaključati. Gumb je varijabilan i vrti bušilicu onoliko brzo koliko je pritisnut radije nego obični on/off. Li-Ion bateriju koju punim jednom godišnje (stvarno dugo traje) i ima tester napunjenosti baterije. Dođe s malim plastičnim koferom. Lagana je, ima samo 1kg. Košta 330kn, ali treba čekati da dođe u dućan.

Ista takva Bosch košta skoro 3x više. Motor ima ljepši zvuk i prihvat svrdala je bolji, ali za moje potrebe ovoj Lidlovoj ništa ne fali jedino što su tvornički bitovi koji dođu uz nju drek. Svrdla koja se odvojeno kupe su OK.

haha jednom godišnje

ja nisam ni dobio vrhove, gledao da uzmem kutiju koja nije strgana i otvarana, i na kraju kad sam dosao doma skuzio da je netko otvarao i uzeo vrhove ciganiii
bego2 je offline   Reply With Quote