Citiraj:
Autor viper
Sigurno ce se ugledat na h1... sto se vdsla tice.
paket +50kn doplata tj 100kn za najjacu brzinu.
|
Surf and Call 20 je 200 kn. Dakle gledam 2u1 pakete. Amis ispod 260 kn nema te brzine u 2u1....
Ali kao što rekoh, ja gledam kompletnu uslugu (korisnička, stabilnost veze, bla bla itd.) pa bi rađe ostao na Amisu ako korigiraju cijene odn. uvedu konkurentne vdsl2 pakete i prestanu sa beskonačnim testiranjima kod frendova i svojih zaposlenika (mislim da ima i koji forumaš ovdje usko povezan s njima. Nije teško bilo za dokučit.). Kad sam ih (nekoliko puta) zvao u vezi uvođenja usluge oni su mi uvijek trubili isto. Nemamo pojma. A dobro znaju da je testna faza davno krenula.
I kad već pričamo o odnosu prema korisniku. Njihov sam korisnik od kad postoje na našem tržištu (računaj koliko je to godina i plaćenih računa) pa jedini popust sam dobio uz produljenje ugovora na 2 godine. I to je to. Skoro kao da sam jučer prvi put potpisao na 2 godine. Ali sličnu, ako ne i goru, "istočnoeuropsku politiku poslovanja" vode i mnoge druge kompanije ala VIP, Tcom itd. U odnosu na njih Amis je još i među korektnijima. Živimo tu gdje živimo.