Citiraj:
Autor darkijas
Neznam jel ima uopće gdje za kupit tih mission. Inače u boravku imam mission e32 (kupljeni u ve-mulju dok su ih još držali tamo, za 1200kn), manjih su dimenzija pa mi baš odgovaraju uz tv, spojeni na denon stereo receiver. Nisu baš neka bomba od zvučnika ali su dobro oklopljeni pa nesmetaju crt televizoru. Inače do sada uz komp sam imao sony zvučnike sony ss-e317v.Njihovim zvukom sa bio zadovoljan (bolji nego mission) dok sa njihovim oklopom od magnetskog djelovanja nisam bio zadovoljan, tj radili su vidljive distorzije u slici na crt monitoru makar su bili udaljeni od njega skoro 2 metra svaki. Na kraju kada sam zamjenio samsungovu stereoliniju (na koju su bili do tada priključeni) sa technics pojačalom su-v500 zvuk je naravno postao još bolji,ali nažalost jedna membrana od sony zvučnika je prosvirala pa sam ih morao maknuti. Sada me brine i to da nije možda pojačalo krivo za havariju tog sony zvučnika. Budući je već dosta staro pojačalo možda ne radi baš najbolje. Inače šalje odličan zvuk
|
To pojačalo i nije neka cvjećka, zapravo...ako si bio zadovoljan sa sonijima, zašto ne probaš odnijet ih na popravak? usput ponesi i pojačalo nek ga prečekiraju. ja sam kod čovjeka na knežiji platio 50 kuna da zaključi da bi kvar tunera koštao 500-600 pa sam odustao i jednostavno kupio drugi za 250... smatram da mi se to isplatilo jer nije bila riječ o modelu u koji se isplati uložiti, što je možda slučaj i kod tebe.