View Single Post
Staro 27.03.2014., 22:28   #4109
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ipak mogu reć da baterija nije baš tak loša na Lumiji 1020, bez pol frke potegne dva dana, prosjek mi je dan i pol, a ak ju gazim, onda jedan dan...
Spram 925 koja je bila lošija po pitanju baterije, ova 1020 je ugodno veselje..

Al vjerujem da dok bi OS bil više prijateljski prema bateriji, da bi onda rezultati bili još bolji...
Kolko sam videl na 1020 standby je dobar, skinem ga s punjača, i drži bez pol frke 10-11h na 100%..

Zanimljivo, dok je na 100%, standby mu je dug, nakon toga, tj dok se mob počne koristit, i nakon korištenja opet je na standby (npr.80%), vidi se onda da u 3-4h potroši 1-2%.. Mada mi nije jasno zakaj je to tak, ak sve pogasim da ne vrti u pozadini..

Generalno gledajući, ovo je prvi wp8 phone, za kojeg mogu reć da je baterija zadovoljavajuća, nakon 920 tj 925, za koje to i ne bi baš mogel reć..
Baš me zanima kak je to na tvojoj 1020 zadovoljavajuče trajanje baterije u odnosu na 925.Hardver je isti,baterija je ista,razlika je jedino u fotiću.
Imam 925 i baterija dura 1 dan ako se mob koristi za kaj je i namjenjen,znači mreža uključena cjeli dan,wi-fi isto koja fotka i oko tridesetak poziva,nešto skidanja app,i svako malo prčkanje po mobu,znači gaženje
Ako gasim mrežu i wi-fi kad se ne koristi,znači po potrebi,onda izdura dan i pol do dva.
Upotreba samo za razgovore i sms tri dana.
Po tome baš i nije razlika na strani 1020 nego prije tvoj subjektivni dojam,jer ako ju gaziš dura dan isto kao i 925 kod mene.
dabomba je offline