View Single Post
Staro 27.03.2014., 21:37   #3756
thezero
Premium
Moj komp

thezero's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ma važno je da ima 50 mpixela, nije važno što slike izgledaju ko da su ih slikali krumpirom. Kupite kineze i uživajte u mnoštvu mpixela i odličnoj slici.

Imam G2 i neki dan sam s frendom uspoređivao s njegovim HTC ONE. U slabijem osvjetljenju je mojem za slikanje trebalo cca 2 sekunde. U istim uvjetima je njegovom trebalo manje od pola sekunde. Njegove slike su po mom sudu izgledale bolje jer je bilo vidljivo više detalja, i slika je bila svijetlija. Tako da ovih mojih 13 mpixela baš previše i ne znači kad je osvjetljenje malo slabije.
Vjerujem da će novi ONE biti još bolji, i ako mi se ukaže prilika za zamjenu za G2, sigurno ću je napraviti.
Nisu pixeli sve, daleko od toga..
Ois oba moba imaju ali one ima veci senzor=veca povrsina za hvatanje svjetla=bolje fotke u slabijem osvjetljenju..

No ikakva manipulacija s fotkama koje one napravi je ogranicena, iznimno ogranicena..

Nakon one-a sam presao na z1 i fali mi ois i veliki senzor po noci, ali po danu, ne..
Po danu mogu croop-at, resize-at.. Radit sto hocu s fotkom... Dok s one sta fotkam.imam, izgleda super fotka za fejs ali ista drugo zaboraviti..

Vise od kog drugog bi htio da je htc.popravio greske koje je napravio prosle godine(losi senzori s ljubicastom/crvenom tintom u mraku, baterija, mala reza) , i vecinu i je, bat npr po testovima je 100% bolja, kamera nema za sad greske , jedino da je kamera na razini ostalog... Kupio bih ga odmah kao i prosli one...
Tvrtka kao htc treba uspijeti da pokaze zamzungu lg i.ostalima kak se rade dobri mobovi ali bojim se da ce se zaduziti jos vise ove godine :/
thezero je offline