View Single Post
Staro 27.03.2014., 18:35   #1989
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor RobertCrni Pregled postova
Ma sve ok, mod je zaista dobar, al' kad priđem liku na pola metra i sašijem ga dvocijevkom u glavu a on preživi pa u drugom pokušaju probam snajperom, on ponovno preživi, nekako izgubim volju za dalje...prerano je da donosim neki zaključak, al' ipak, bojim se da će se igra, bar na početku, svesti na save/load
. vjerovao ili ne , ja sam sve prosao bez prsluka . onaj od bandita defaultni nisam htio popravljati radi love . odsetao sam do Jupitera radi Morganovog pda , i tamo se opremio kod doktora . sto se tice oruzja , kad ga lupis sa dvocjevkom izbliza leti metar po zraku . ako imas mirnu ruku sa dva metka padaju i oni tesko oklopljeni na velikoj daljini . provjereno ;-) . odradi zadacu za Gontu ( kajmera ) , i dobices novu . a snajperi ... zadrzi pokazivac misa na streljivu i pogledaj koju klasu oklopa probijaju i karakteristike itd ;-) . oni u exoskeletonu se samo presavinu i padnu od jednog pogotka . da ne govorim o headshotu . al ponavljam , stvarno treba imati mirnu ruku . neka ti malo ode ruka , nema pogotka garant ;-) . nisu krivi snajperi . istina da je u pocetku jebeno , al to mi je gust . zakloni i tuces izbliza . vise me muce zvjercice jer su kaj na kokainu . i ponekad se zaboravim pa trcim a ne gledam okolinu i onda me lupi grom iz vedra neba .

Zadnje izmijenjeno od: species. 27.03.2014. u 18:47.
species je offline   Reply With Quote