Ja sam kod njih cekao komp sa servisa 58 dana. Dan prije sam im poslao mail u kojem želim povrat novca i pozvao se na zakon, tražio servisni zapisnik i spomenuo inspektorat.
Isti dan mi stiže mail u kojem oni foliraju kao stigli su određeni dijelovi sa servisa, a ostatak neznaju kad ce stici. Slijedeci dan sam dosao u poslovnicu trazio ih servisni zapisnik za te dijelove koji su kao stigli i nisu ga imali. Drugim rijecima ponudili su mi zamjenske nove dijelove koje su imali kod sebe u skladistu (radilo se o najjeftinijim komponentama napajanje i rami, a grafa, procesor i maticna su još kao na servisu).
Reko sam im da ne zelim nikakve nove zamjenske dijelove, niti da pristajem na daljnje cekanje preostalih komponenti, nego povrat novca i amen.
Novce sam dobio nazad. Tako da na povrat novca mozes racunat tek kad odlezis na servisu 50-tak dana. Prije toga nema šanse.
Pitam se samo što bi bilo da sam pristao na dijelove koji su mi nudili i na one koje sam trebao još pričekati. Šta bi bilo da opet nešto pođe po zlu 2 mjeseca servisa u Mađarskoj i tako u krug.
Samo da spomenem da sam isti dan kad sam dobio pare, naručio novi komp u novom ducanu i navečer ga preuzeo. Platio sam ga oko 200 kn više nego u edigitalu, i začudo sve je bilo u redu. Nema šanse da bi ovdje više išta kupio, osim olovke i gumice naravno, hahaah.