Ja sam rekao da je Realu problem vezni red.Gledajte jučer!
Modrić i Xavi su previše otraga ,praktički povučeni do zadnje linije kad idu po loptu,onda slijede vječna dodavanja u zadnjoj liniji i imate rupu između njih i ovih troje isturenih,a nema Di Marie koji će brzo povući okomito loptu naprijed.
Nije to greška Modrinja,već Real nema kvalitete u zadnjoj liniji koji može iznijeti loptu vam šesnaesterca.Sve panjine osim Marcela, al nije ni on bio na nivou jučer.Zato jednostavno Modrić mora otraga po loptu i između njega i ovih tri naprijed nema nikog,i eto rupe.Druga je alternativa koja je i najčešća da Lopez ispuca naprijed ,pa što bude ,al tako ne igraju velike momčadi.
To je jučer Sevilla super iskoristila.Čekala da Modrić ode naprijed,pa udari kontru a pored Realove obrane samo prolaze u zadnje vrijeme ,pa se prepucavaju tko je koga trebao čuvat.Ma banana!
Moje je pitanje zašto Lopez brani,a legenda na klupi.Ovaj zadnjih par tekmi nije ništa skinuo.
Mene iskreno srce boli kad vidim da Real gubi,al bojim se da je prvenstvo riješeno,jer Barca realno bježi tri boda a Athletico četiri.
Ništa ,treba se sada okrenuti prema decimi ako bude moguće ikako,jer bi to jedino spasilo sezonu,al nekako se bojim da Real nema snage dobiti Bayern,čak i da odigra najbolje što mogu.Pa čak niti Chelsea,jer ih Mourinho zna u dušu!
Al nada umire posljednja!
Definitivno će trebat malo obnovit komponente Real za sljedeću sezonu!
E da: " Hala Madrid"!