QUESTION TIME!!!! ( kom se da nek odgovara)
1. Ova krila od preordera...nemogu se bacit i salvageat al se mogu prodat.
Sta ako prodas? Jel nema vise, gotovo izgubio? I Izgleda za svaki lik dobijes poruku za krila. 5 likova- 5 krila.
2.Kako sad funkcionira item lvl sto monsteri dropaju? Moras bit lvl 61 da su monsteri lvl 61 da mogu bacat lvl 61???
3. Ako sad imas do lvl 70 lik i lvl 70 itemi jel to znaci da ima i itemi od lvl 61+1 do lvl 70 ili je samo lvl 61 tier i lvl 70 tier?
4 Za craftanje novih legova treba recimo bijeli item osnovica(npr odredene bijele rukavice za leg rukavice). Jel to bas moraju bit te iste bijele rukavice, ono isti item lvl i ime? Ak da onda je to jebeno za dobit isto ko i ostali dijelovi za craft.
5. Jel jos vrijedi da je crit chance + crit dmg + life on hit kralj statova?
6. U sta ulazete paragon pointove(koje statove) i jel se oni mogu resetirat i postavljat po volji ko npr skillove?
7. Kakve skill bildove koristite( moze linkovi)
-Ja za barba dobri stari whirlwind. Jel to jos viable? Morao sam promjenit neke rune i ide ok.
-Za WD koristim acid spam + petove. Odlicno!
Zanima me narocito DH i Monk i WIZ...nekako nemogu za njih skontat dobre bildove.
-S DH nest muljam evasive/impale i entangling/elemental al se nemogu odlucit ok koje kombinacije a i 'support' skillove neznam koje da odaberem.
S entangling/ elemental sam mislio neki slow build pa da passiv za 20% dmg za slow uklopim.
A s Impale da spammam jer radi posten dmg a jeftin je.
-Monk mi bas najslabiji. Milslio sam neki sweeping wind build al sam preslab za to pa je sad neki kick spammer. Imam ove heal/absorb skillove. I da koristim 2 hander i nesvida mi se prespor je att speed.
-WIZ je blizzard spammer s cold dmg passivom. Nemogu nac dobar cold primarni tak da uglavnom cijeli cold dmg se svodi prek blizzarda.
Ni tak lose sam nisam nasao dobar 'o shit skill'.
Imam frost movu i diamond skin al to su 2 skil slota a onak. Teleport mi nije bas nest, pogotovo kad su skoro svi monsteri brzi.
sad kontam da bi black hole + blizzard bili dobre kombinacija.