View Single Post
Staro 27.03.2014., 15:09   #3123
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Teško da navijaš za Barcu kad bi volio da Atletiko bude prvi. Ja recimo navijam za Real ( barem u španjolskoj ) i volio bi da on bude prvak. makar prvak će bit Barcelona koja je još uvijek svemirski brod naspram ova dva kluba. Real je najslabiji upravo tamo di bi trebal biti najjači a to je vezni red i zato Bale i Ronaldo ne pokazuju sve kaj znaju i trebaju.Malo poviše napisal sam da real prolazi Dortmund a sad više i nisam tak siguran u to.
Zasto bi bilo tesko? U njemackoj su mi dragi bayern, borrusia i stuttgart. Svi podjednako, dakle nije da sam navijac nekog kluba u toj ligi. U engleskoj ne mogu ocima smisliti ni jedan klub.

Jedini klub za koji istinski navijam je FC Celtic. Osim njega navijam za Barcu i Benficu. Barcu volim poprilicno, ponajvise radi stila igre. Real recimo ne volim. Nikako.

No da Barca osvoji ove godine prvenstvo, nista tu ne bi bilo cudno. Standard. Da real osvoji takodjer nista cudno. Ukoliko nekim slucajem Atletico osvoji, e to ce biti ravno cudu. Jer pored barce i reala osvojiti prvenstvo... Moram li dovrsiti?

Uostalom, vise bi bilo kojem navijacu atletica znacio taj naslov prvaka, nego navijacima reala/barce. Posebice ukoliko ga osvoje u zadnjem kolu protiv direktnog rivala.

Barca ima tonu trofeja, imat ce ih jos i vise. Atletico?
Mileni je offline