View Single Post
Staro 27.03.2014., 14:22   #3121
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Iako navijam za barcu (barem u spanjolskoj), takodjer bih volio da atletico bude prvi. Jer cijelu sezonu konkuriraju kud i kamo jacim i bogatijim klubovima. Cifre koje su barca i real spiskali na balea i neymara su presmijesne, a stvar bi bila jos smijesnija da im jedan atletico uzme naslov ispred nosa.

Sto se tice rakete, nas uvjerljivo najbolji igrac ove sezone. Samo neka takav bude i na SP-u.
Pa i atletico je bogat klub, vjerujem odmah iza reala i barce. Imali su i oni kupovina od cca 40 mil (falcao). Nakon prodaje torresa, aguera i sl. oni sve ulože. Vjerujem da će i nakon eventualne prodaje coste kupit nekog kapitalca

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pricas da ne kuzis taktiku,a kazes da nasi igraju lose u repki. Istina i jedno i drugo
Nasi ne igraju tako u repki jer u repki ima igraca iz razlicitih liga,sto znaci razliciti stilovi igre. A budimo iskreno,nijedan nas igrac nije Ibra Messi Ronaldo da moze sam pobijediti neku ekipu. Ne stima kolektiv,nema rezultata.
Istina. Ne igraju na svojim pozicijama, a treba uzet u obzir da su nam zadnja 3 izbornika teški početnici.
Drugo - nogomet je kolektivan sport, jedan igrač ne riješava sam utakmice ako je ostatak ekipe neraspoložen ili loš/prosječan kadar...
I treće reprezentacija je jedno, a klub je drugo. Igrači su uigraniji u klubovima (treniraju svaki dan) i odigraju 40-60 utakmica po sezoni, dok su repke skoro revijalnog karaktera, par puta u godini igraju. Jedino kad se ozbiljnije pripreme i malo uigraju je uoči velikih natjecanja
Manuel Calavera je offline