Citiraj:
Autor PointDexter
Na prvi pogled nisam našao na službenom forumu, a neda mi se ni započinjati novu temu tamo o dva buga u igri. Prvo je da sam primjetio da stealth jet ne radi damage na većim visinama sa 20mm cannonom (za druge nisam siguran), drugo je da sam primjetio da XP boostovi nestaju bez da ih koristim. Jučer sam ih imao barem 9, 10 komada(25% boost)... danas ujutro 3, sljedeću rundu niti jedan, a rundu nakon 1 boost.
|
Ne samo stealth jet, nego i attack jet ima tako nekakav idiotski bug, to je još od predzadnjeg patcha tako, od onog cirkusa da strojnica na oba jeta ne radi damage gunshipu stalno, nego random, ja sam to rješavao raketama, ispucam ih, kad dobijem s njima hitmark, radi i strojnica. Retardirano do bola. Najgore na paracelu i rogue-u.
Jučer baš na paracelu lovim attack jetom protivnički, i dok sam mu uspio doći na rep i iz trećeg pokušaja dok je proradio hitmark na njemu, spawnao se stealth njihov i riješio me.... Zatim sjednem u aa na B, i pogađam stallani jet točno iznad i nemam niti jedan jedini hitmark na nepomičnoj meti -.-
Problem s boostevima nisam imao, uredno sam ih imao jedno vrijeme 100 komada