Citiraj:
Autor ECHO
Evo skida se pa ću probati  pa javim dojmove.
|
igram dva dana i to je fantazija . optimiziran mod za starije proceve dual core i slicne raritete . radi glatko ko ura . ni kasljucanja ni onog klasicnog stekanja . kaj da nije Misery

. nisam primjetil ni jedan bug , niti sam imal ijedno rusenje . steam verzija . to je ono kaj treba biti . tezina nama starim sijedim stalkerima po mjeri

. dosta izmjena i nesto novih jako korisnih itema . i jedna preporuka . svrljal sam kojekuda i nasel jednu caku . instalirate COP , sredite postavke prema kompu kolko guta , i zatvorite igru . onda instalirate Misery 2.1 , i vise ne dirate graficke postavke ni pod razno . i nema briga sa lomljenjem tekstura i slicnim djecjim bolestima . iznenaden sam kolko su ga dobro ispolirali . ima dosta iznenadenja , i sa lovom oprezno

. jos nisam ni primirisal na plato ( Noah ) , imam gili , dragunov , omiljenu sacmaricu . kaciga je u sanduku jer neznam kak bu to izgledalo sa gilijem dok se sretnem sa nekim zvjercicama i jel bu trebal neki borbeni prsluk

. neprijatelji ne da su gadni , nego su jos gori od toga . zvjerad jedamput brza i "nepredvidiva"

. idem nakupiti nest love , istrijebiti merce i istraziti helice u Skadovsku pa javim jel bilo kakvih problema .