Citiraj:
Autor KorisNick
kako se koristi ova mystic i šta mogu radit s ovim planovima kod artistana?
|
Mystic ima dvije namjene samo:
1. Može promijeniti samo jedan roll na bilo kojem komadu geara u jedan od 3 slučajna, a taj se može opet mijenjati po istom sistemu uz svaki put povećanu cijenu rerolla. Generalno ne bih se zamarao sa rerollanjem unedogled osim ako je nekvi stvarno korisni legendary ili set item. Također, isplati se rollati samo ako je item 1 roll od svih pogođenih rollova, jer će se inače jako brzo zamijeniti.
2. Može promijeniti izgled bilo kojeg predmeta u bilo koji drugi, pod uvjetom ako je isti pao od izlaska RoS-a. Ako je item pao nekom u partyju može legendary dati drugom u grupi da svi si unlockaju transmog izgled, ali jasno samo u provjerenoj grupi jer inače netko popali bez pardona dobar leg u pubbu.
U odnosu na enchanting transmog je jako jeftin ali bude jako zgodan dok se sakupi dosta dobar gear koji se neće mijenjati svaki čas pa se može složiti fora lik izgledom.
Citiraj:
Autor KorisNick
http://www.pohrani.com/f/3G/3N/4xuOJ...eenshot001.jpg
koji level je najveći sad za artistana i mystic, jer sam jedva do 11 ih digo pošto treba dosta ovih žutih bočica a ne padaju često.
pa još uvijek ne mogu iskoristit ove planove.
uglavnom počinjem s crusaderom polako, jer ionako mislim s njim i barbom te wizardom najviše igrat igru, ali preći ću i s ostalima exp s svih 6 likova, i onda s ovom trojicom udarit farm valjda će biti opreme koja če mi omogučit barem torment 1, iako igra je stvarno otežana žešća i trebat će neko vrijeme da se dođe do toga da se na torment igra bez muke.
|
Najveći level za craftere ti je 12 za sve, tako da se komotno mogu u desetak sati RoS-a svi dignuti na 12.
Ja i frend lijepo prolazimo act 5 polagano, okrećemo svaki kamen, truplo i chest, uz istraživanje svake lokacije, ne mislimo rushati za prvi prolaz act cijeli. Igramo još Torment 1, a jučer baš zaustavili se ispred Adrie, i ne pomišljamo još spuštati težinu, još ide fino. Dok riješimo cijeli act se priključujem Bulji pa idemo lijepo dalje