View Single Post
Staro 27.03.2014., 03:19   #25
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Ako šta pomogne nekome tko se odluči za nabavku kartice...

Uzeo sam OVO jer mi je trebala kartica sa internim 19-pin konektorom.
Postoji verzija sa Molex i Sata konektorom za napajanje, čip je NEC / Renessas uPD720201
Proizvođač je Ulanson, iako to nigdje nije navedeno.
Citiraj:
Autor tomov Pregled postova
Znači skoro pa duplo koliko dođe u Čajneza...
Cijena cca 70 Kn, shipping bespla

Kartica dolazi upakirana u antistatičnoj vrećici u maloj kartonskoj kutiji sa driverima na crnom mini-cdu na kojem ne piše ništa, papirićem sa uputama koje su direktno kopirane sa google translate-a i low profile bracketom.
PCB je crne boje, ukoliko je nekome bitan i ovaj detalj.

Ako nekome trebaju driveri i firmware uspio sam i to iskopati OVDJE
Na karticu je flešan noviji firmware nego što je bio kada je stigla, driveri skinuti s navedenog linka, nakačen je i 7-portni USB 3.0 HUB sa vlastitim napajanjem na nju i za sada sve radi bez ikakvih problema (nešto duže od 2 mjeseca).
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Zanima me jel ti kontroleri mogu raditi bez da je dodatno napajanje spojeno na njih?
Nope. Dogodilo mi se kad sam raskopao komp da sam zaboravio uštekati napajanje od kartice i mogu potvrditi da u tom slučaju ne radi.
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Takoder vidim da se spominju nekompatibilnosti, odnosno da na tim karticama nije moguce koristiti bluetooth dongle/keyboard itd?
Nisam uspio isprobati brzinu jer nemam USB 3.0 stik ili nešto slično, no Logitech unifiing receiver radi bez problema.
Isproban na headerima na kučištu kao i na HUBu
Receiver radi i bolje nego kada je bio uštekan direktno u ploču (miš bi počeo štekati ako se odmaknem 2m od kompa).