Citiraj:
Autor m4dm4n
Igrao confrontation mode i nisam bio oduševljen. A i WG je vrlo brzo skužio da ga moraju mijenjati. Historical battles će isto drastično modificirati, mislim čak i do slijedećeg test patcha, ali i to će sve potrajati.
Za Team bitke se apsolutno slažem, a koliko sam upoznat, njihova prava namjena nisu random igrači, nego baš platuniranje sa TS ekipom.
Havok, multicore, itd. će polako dolaziti u slijedećim patchevima, ne odjednom.
Btw, jel bi ti bio problem uploadati jučerašnjih 10-15 replayeva za nas njubeke da malo odradim seansu gledanja? Po mogućnosti čisti random gdje ne platuniraš ni s kim.
|
Bas sam sad malo gledao sta imam od replaya,pa da ti budem iskren nema bas nesto posebno dobrih,niti posebno interesantnih,jucer sam imao samo 1 ace tanker...3-4 st class ostalo nista posebno...bio sam u platoonu cijelo vrijeme s frendom,mogu ti uploadat par replaya ali stvarno nisu bog zna što igre.
Danas s istim frendom platoon,stvarno platoon pomaze za WR,ali zato odmaže ako ganjaš wn7 ili eff...danas opet dobro krenulo.
Nisam nikad bas platoon igrao,no sad je frend nedavno otvorio novi acc (jer je fušario u prošlom),i dosta bolje igra...ima 4k borbi,a prošli acc 13k...pa je i WR lakše dizat.
Igramo većinom tier 6 jer grinda tenkove,pokoju 8...itd.