Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Meni su historical battles totalno bezveze,ali i team battles...premalo je to tenkova za igrat s random ljudima,prelako izgubiš...čim izgubiš 1/2 tenka gotovo ti je garantiran poraz.
Drugo je ako imaš ekipu...ali opet,s jedne strane imaš neorganiziranu ekipu koja leti uokolo bez ikakve taktike i razmišljanja,a s druge strane imaš protivnike koji su suludo dobro organizirani,igraju preko TS-a i često su iz istog klana,i pometu pod s tobom.
Meni je random 15 vs 15 za sad jedini izbor
Kada dolazi taj HAVOK engine jel zna netko? I taj multicore...
Uzeo sam za drugi komp 8320 procesor nafrljen na 4.4ghz i radi PUNO lošije od 3570k...
|
Igrao confrontation mode i nisam bio oduševljen. A i WG je vrlo brzo skužio da ga moraju mijenjati. Historical battles će isto drastično modificirati, mislim čak i do slijedećeg test patcha, ali i to će sve potrajati.
Za Team bitke se apsolutno slažem, a koliko sam upoznat, njihova prava namjena nisu random igrači, nego baš platuniranje sa TS ekipom.
Havok, multicore, itd. će polako dolaziti u slijedećim patchevima, ne odjednom.
Btw, jel bi ti bio problem uploadati jučerašnjih 10-15 replayeva za nas njubeke da malo odradim seansu gledanja? Po mogućnosti čisti random gdje ne platuniraš ni s kim.