View Single Post
Staro 26.03.2014., 14:47   #1
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
PCI WIFI kartica za BackTrack.r3 i testiranje mreže

Pozdrav !
malo sam tražio po netu ali ne sa nekim uspjehom. Treba mi neka PCI kartica ne USB koja radi i pod BackTrack i Win7_64bit. Ne treba mi USB koja bi mi služila čim se maknem iz grada da idem nekoga hakirati već mi treba za testiranje sistema tj. sigurnosti nekih wi-fi mreža koje ču u skorije vrijeme morati napraviti. Radit ču neke WiFI mreže ( 3 kom ) i postavljati određenu zaštitu za neke udruge ( prijateljski za čevape i pivo ) ali prije nego ih postavim želim sam testirati koliko mi treba da ju haknem tako da se po tome mogu orijentirati koliko često ču mjenjati na njima šifer. Dakle treba mi nešto što mogu ubosti u komp i nema više vanka jer će kasnije poslužiti meni za net a jedan usb ulaz si tako oslobađam. Sada imam neku USB WiFi karticu za net pa bih to dao puncu da ga riješim kablova po kući.
Sada će svi pitati što ne stavim WPA2 i neki ključ od kilometar i gotovo ali ne mogu i ključevi će biti relativno jednostavni ali moram istestirati koliko je vremeski potrebno da ih haknem pa po tome određivati koja će biti šifra a opet relativno lako pamtljiva. Ruteri su malo stariji pa nemaju sve opcije zaštite i nema se para za nabavku novih pa od onog što imaju moram složiti donekle siguran sistem.
Nemam namjeru sa susjedima se kačiti za par kuna kad sam pod ugovorom i imam kuci svoj net koji je vjerojatno brži od svih u mojoj okolici. Napominjem nije za kriminalne svrhe pa vas molim za pomoć.

Eto ako tko može pomoći bio bih mu zahvalan ! Hvala !
dxdandy je offline   Reply With Quote