Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.03.2014., 13:46   #7163
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
OK, nisam nakon Diabla II igrao Diablo III do sada dok nije bio popust 50% pa je škrtac sada kupio D3 i otvorio account i kako se dijete uči šta gdje kako i mogu reći da mi je 2 bio u nekim dijelovima bolji i 3 ima neke prednosti koje su falile u 2 ali nije sada to problem ... problem je to što mi idu na onu stvar sa zaključavanjem i otključavanjem accounta radi obrasca spajanja na account ... kako to otkantat ? Neš ne vidim (lijen sam izučavat pa bi instant). Privatni notebook mi ima WWAN u kojem mi je ViP SIMica, službeni mi ima T-mobile i doma 1 mi je iskon, doma 2 mi je AMIS, ... i onda me stalno u zdrav mozak da sam se nekako drugačije spojio i lock accounta pa ga otključavaj sa sigurnim pitanjem, resetom passworda ... alo ovo je treći put od 18.03. ... serem ti se nablizzard ili sam stvarno lijen i negdje piše da se to lako onemogući ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote