Uglavnom, 800k dps i 3.5m tough. Krvi sam se napisao na zadnjem bossu, jer pogines u 1-2 sec, ovisno cime te zakaci. A 740m helta mu ide u prilog.
Pa sam mijenjao build na 4.5m tough i dps za 100k manje samo da zivim sekund duze, potrosio pola miliona na popravke

Presao sve na T1 jer nisam htio iz principa na nize.
Imam 1200 all resist, phantom me ubije u sekund, thunderstorm isto tako...koliko bi covjek trebao dizat resiste onda?
Jebao ih dinamicki scaling mobova. Prije sam solo t4 vrtio sa 300k dps i 600k tough. Sad T1 isto podrucje i mobovi od prije 2m helta sad imaju 11-20. Efektivno, koliko se god upgradeao, jednako treba za ubit nesto. Moraju scaleat ove mobove malo, DH se muci na master, na torment nisam igrao 5min i stalno sam ginio jer nemam dpsa (300k) a oni imaju hpa u nebo.
Lova... jesu oni normalni? 200k za 1 gem napravit? A skupio sam ih vise sa poda nego sta sam nasao love. Prije je bilo govora da ce postene pare bacat bounty, sad dobijemo 25k sta su mi jedva popravke.
P.S. - poseban pozdrav Kliku, ako radi ikoga prestanem igrat to ce bit on. Ja u 12h+ igranja jucer 4 legya na T1. On 3 na sat.....na expertu.