View Single Post
Staro 25.03.2014., 22:26   #719
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Jesu i oni podigli i na 12god (kao HM). Bilo je 8 godina prije ako se ne varam. Htio sma Leap kupiti prije nekih 2 godine ali kad sam cuo proceduru oko kupovine ohladio sam se. Firma/zastupnik u ZG mi samo posalje informacije kako da platim direktno u tvornicu (mislim daje bila Francuska) i onda cekam "uvoz" i peripetije oko njega te da stigne nakon nekih 4 tjedna . Ono, ako nisu u stanju prodati stolicu u HR sa hrvatskim racunom ne kuzim cemu onda i trebaju imati salon/firmu u HR . Vani je mogu kupit/narucit i bez njihovog "posredovanja" .

Nego, imas li kakvih primjedbi na svoj steelcase ? jel se sta pokidalo, ofucalo tokom koristenja ? kolko dugo je imas ?
Ja sam svoju nabavio vani prije možda 2 i pol godine. Uzeo sam sa tkaninom nije mi se svidjela koža a i dosta je skuplja. Dok sam je nabavio pazio sam na nju možda mjesec dana i od onda ne obraćam pozornost na nju tako puno.
Stanje je više manje ko novo sve sa mehanizmima i fiksnim djelovima. Tkanina se još drži odlično ali ja sa svojih 75kg mislim da ne pravim previše pritiska na nju
Imaš u Zg steelcase showroom pa nije loše tamo isprobati uživo kako ti paše za sjedenje a i možeš se uvjerit u kvalitetu.
Sad im je garancija 12 godina na fiksne dijelove i mehanizam samo je na tkaninu 5 godina. Meni su prijetelji mislili da sam lud što dajem toliko za stolicu ali ja to gledam kao dugoročnu investiciju i nisam požalio ni sekunde. Isprobao sam i Aeron dok sam ovo kupovao međutim Leap mi je bolje pasao.
bor1s je offline   Reply With Quote