View Single Post
Staro 25.03.2014., 22:15   #718
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
S obzirom da daju 12 godina garanciju na stolicu ne znam zašto bi te zabrinjavala kvaliteta ili izdržljivost. Ja imam Leap i izišla me negdje oko 800 Eura te sve pohvale za nju. Naravno ovdje pričamo o stolicama koje su dosta skupe ali mislim da opravdavaju investiciju za 12 godina, naravno svatko može odvagati sam da li mu takvo nešto treba. Mislim da je početni Gesture model negdje oko 1k Eura koliko se sjećam.
Jesu i oni podigli i na 12god (kao HM). Bilo je 8 godina prije ako se ne varam. Htio sma Leap kupiti prije nekih 2 godine ali kad sam cuo proceduru oko kupovine ohladio sam se. Firma/zastupnik u ZG mi samo posalje informacije kako da platim direktno u tvornicu (mislim daje bila Francuska) i onda cekam "uvoz" i peripetije oko njega te da stigne nakon nekih 4 tjedna . Ono, ako nisu u stanju prodati stolicu u HR sa hrvatskim racunom ne kuzim cemu onda i trebaju imati salon/firmu u HR . Vani je mogu kupit/narucit i bez njihovog "posredovanja" .

Nego, imas li kakvih primjedbi na svoj steelcase ? jel se sta pokidalo, ofucalo tokom koristenja ? kolko dugo je imas ?